Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κορίτσι

Το ξανθό κορίτσι συμβολίζει τη χαρά και τα ευχάριστα νέα. Το μελαχρινό κορίτσι για τον άντρα σημαίνει κρυφό έρωτα. Αν δεις πολλές και χαρούμενες κοπέλες που γελούν και παίζουν σημαίνουν ευχάριστα νέα. Όταν δεις κορίτσι να σου προσφέρει κάτι, περίμενε ερωτικό δεσμό με όμορφο τέλος. Γενικά, το κορίτσι προαναγγέλλει ότι θα σου γίνουν προτάσεις, κυρίως ερωτικές.


5 comments on “Κορίτσι

  1. ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΤΟΣ Κ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΟΣΜΟΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΜΕ ΡΟΖ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ 3 -4 ΕΤΩΝ .ΑΥΤΟ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ Κ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*