Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κορίτσι

Το ξανθό κορίτσι συμβολίζει τη χαρά και τα ευχάριστα νέα. Το μελαχρινό κορίτσι για τον άντρα σημαίνει κρυφό έρωτα. Αν δεις πολλές και χαρούμενες κοπέλες που γελούν και παίζουν σημαίνουν ευχάριστα νέα. Όταν δεις κορίτσι να σου προσφέρει κάτι, περίμενε ερωτικό δεσμό με όμορφο τέλος. Γενικά, το κορίτσι προαναγγέλλει ότι θα σου γίνουν προτάσεις, κυρίως ερωτικές.


6 comments on “Κορίτσι

  1. 08/03/2018 ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ 5.30-6 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΙΤΑΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΠΟΥ 2-3 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΟΡΚΙΣΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ (ΠΑΤΩΜΑ) ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΙΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΦΟΒΙΑΣ, ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΙΚΑ…ΜΕ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ!
    ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΒΩ ΩΣ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ????

  2. ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΤΟΣ Κ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΟΣΜΟΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΜΕ ΡΟΖ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ 3 -4 ΕΤΩΝ .ΑΥΤΟ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ Κ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*