Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κρεβάτι

Η νέα που θα δει ένα καλοστρωμένο κρεβάτι ας περιμένει κάποιο προξενιό. Ο νέος που θα δει κάποια κοπέλα στο κρεβάτι του θα έχει κι αυτός προξενιό. Το άδειο κρεβάτι σημαίνει οτι θα έχεις μυστικό ραντεβού. Όταν δεις στο κρεβάτι σου να κοιμάται κάποιος ξένος, τότε σε περιμένει μεγάλη στενοχώρια και σκληρή δουλειά, χωρίς όμως να προλάβεις να χαρείς τίποτα. Το νυφικό κρεβάτι σημαίνει πίστη και αφοσίωση αλλά για άλλους, πίκρα ακόμη και θάνατο! Ένα καθαρό και λευκό κρεβάτι σημαίνει ειρηνικό τέλος σε στενοχώριες. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι στρώνει κρεβάτι, σημαίνει καινούργιο εραστή και ευχάριστη απασχόληση.
Αν δείτε πως είσαστε σε κρεβάτι, αλλά σε ξένο δωμάτιο, θα έχετε επίσκεψη φίλων που δεν τους περιμένατε. Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί πως είναι στο κρεβάτι, νέες επιπλοκές θα παρουσιαστούν και ίσως ο θάνατος.
Αν δείτε πως κοιμάστε σε κρεβάτι στο ύπαιθρο, θα πρέπει να περιμένετε γοητευτικές εμπειρίες και ευκαιρία για να βελτιώσετε την περιουσία σας. Αν δείτε μαύρους να περνούν κοντά στο κρεβάτι σας, σημαίνει πως θα προκύψουν άσχημα περιστατικά που θα επηρεάσουν τα σχέδια σας.
Αν δείτε πως κάποιος φίλος σας κοιμόταν σε κρεβάτι και ήταν πολύ χλωμός, σημαίνει ότι παράξενες και θλιβερές περιπλοκές θα βασανίσουν φίλους σας, φέρνοντας δυσαρέσκεια και σε σας τον ίδιο.
Για μια μητέρα που θα δει ότι το παιδί της «βρέχει» το κρεβάτι του, είναι προμήνυμα ότι την περιμένει ασυνήθιστη ανησυχία, και άρρωστα πρόσωπα δε θα αναρρώσουν τόσο γρήγορα όσο ίσως αναμενόταν. Για κάποιον που θα δει ότι «έβρεξε» το κρεβάτι του, σημαίνει αρρώστια, ή ότι κάποια τραγωδία θα παρεμβληθεί στην καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς του.
Αν δείτε πως το πρόσωπο με το οποίο κοιμόσαστε στο ίδιο κρεβάτι δε σας αρέσει, είναι προμήνυμα ότι κάποιος που έχει απαιτήσεις από εσάς, θα σας επικρίνει και θα κάμει το περιβάλλον σας γενικά δυσάρεστο.
Αν δείτε πως έχετε σύντροφο στο κρεβάτι κάποιον ξένο, η δυσφορία σας θα ενοχλεί καθένα που θα σας πλησιάζει. Αν δείτε πως είχατε στο κρεβάτι σας κάποιο ζώο, απεριόριστη κακοτυχία θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας.


14 comments on “Κρεβάτι

  1. Γεια σας λέγομαι Μαρία και θα ήθελα να σας ρωτήσω για το όνειρό που είδα. Είδα το άτομο που με ενδιαφέρει να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα μου που ήταν εκείνη την στιγμή πολύ φωτεινή και δροσερή και την καθάριζε ήμουν στο κρεβάτι με το άτομο που είμαι τώρα και μπαίνει αυτός μέσα και αρχίζει να ξεσκονίζει. Ήταν πολύ περίεργο ελπίζω να μην είναι κάτι άσχημο. Μετά σηκώθηκε με αυτόν που είναι τώρα και έφυγε από τη κρεβατοκάμαρα και εγώ κοιτάω αυτόν που με ενδιαφέρει και του λέω τι κάνεις εκεί και δεν μου απάντησε απλώς με κοίταξε χαμογέλασε και συνέχισε να τριγυρνάει μέσα στην κρεβατοκάμαρα μετά ξύπνησα. Εντωμεταξύ έχω να δω αυτό το άτομο εδώ και 4 εβδομάδες. Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει.

  2. θα ηθελα να ρωτησω για ενα ονειρο που ειδα….ημασταν μαζι με τον γιο μου και τον συζυγο μου στ αυτοκινητο…μολισ ειχαμε παρει το παιδι μας απ τυο νοσοκομειο οπου μπηκε για μια συνηθισμενη επεμβαση αλλα ενω μας ειπαν(ακουγα μονο χωρισ να τους βλεπω)οτι το παιδι βαινει προς τον θανατο….εμεισ πηγαμε σ ενα λιμανι…ο αντρασ μου πηρε εναν δρομο στο λιμανι πολυ χαλια και στενο που ειχε κι απ της δυο μεριες θαλασσα και ξαφνικα σταματησαμε μπροστα σ ενα πλοιο…αραγμενο αλλα το αυτοκινητο εγειρε προς την θαλασσα αλλα δεν επεσε ποτε μεσα….και το παιδι και εμεισ φαινομασταν πολυ ηρεμοι και καθαροι….τι σημαινει αραγε?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*