Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Κόκκινο χρώμα

Αν ονειρευτείς κάτι με κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι θα έρθει κάτι γρήγορα, ξαφνικά και αναπάντεχα. Σημαίνει ακόμη μεγάλη χαρά και πολλά κέρδη.


5 comments on “Κόκκινο χρώμα

  1. Είδα την μητέρα μου να κάθεται στο χώρο του σαλονιού μου, στο πάτωμα, πάνω σε μια βαθυκόκκινη βελέντζα πυκνή και παχιά, όπου εκεί που καθόταν αμέριμνη, απασχολημένη με κάτι (…), ένα έντομο μεγάλο μπερδεύτηκε στα μαλλιά της, (κοντά μαλλιά), κι εγώ προσπάθησα να το απομακρύνω από πάνω της πετώντας το μακριά…..
    Εκείνη τη στιγμή, ακριβώς από δίπλα της, μέσα από την βελέντζα, άρχισαν να βγαίνουν σαν από μια μικρή τρυπίτσα αράχνες πολλές, άπειρες!!! Της φώναξα με ξάφνιασμα και τρόμο: -Μαμά, αράχνες! φύγε από κει! …, όμως αυτή δεν πτοήθηκε! Οι αράχνες έτρεχαν να πάνε κάπου, κι εγώ τις κυνηγούσα πετώντας πάνω τους μια παντόφλα αλλά δεν είδα να σκοτώνω κάποια από αυτές. Ανέβηκαν στην γωνία ενός τοίχου, με τζαμαρία, στο τέρμα πάνω μέρος του τοίχου κι εκεί φαίνονταν ποιο μικρές κι ακίνδυνες από την αρχική τους έντονη ολοζώντανη μορφή….. σαν να ήθελαν να εγκατασταθούν εκεί…. Αρχική τους μορφή: Ήταν σκούρο καφέ στο μέγεθος περίπου μια μικρής γυναικείας παλάμης με δυνατό κορμί και πόδια έντονα δυνατά και μακριά, χωρίς τριχίτσες όπως οι ταραντούλες οι μαύρες….
    Πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό?

  2. an deis oti gnorizeis ksafnika ke eretovese antra melagxrino me katakokkini mpluza mesa se ena palio sxoleio?

  3. an vlepeis ena mwro neoggenito koritsaki skepasmeno me kokkini kouverta ti einai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*