Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Λεωφορείο

Αν δεις λεωφορείο με πολύ κόσμο μέσα σημαίνει ότι θα έχεις πίεση στη δουλειά σου. Αν δεις πως ταξιδεύεις ευχάριστα με λεωφορείο, περίμενε κάποια περαστική ευτυχία.


8 comments on “Λεωφορείο

  1. Παιδια καλημερα σας εγω ειδα οτι ειμουνα μεσα σε ενα λεωφοριο μαζι με τον πατερα μου και πατισα το κουμπι για να κατεβουμε απο το λεωφοριο και ο οδηγος του λεωφοριου ανοιξε την 3η πορτα εν εγω ειμουνα στην 2η και μετα την εκλεισε την πορτα ο οδηγος και ξεκινισε παλι το λεωφοριο και του ειπα να με παει παλι πισω στην σταση και αντι να το κανει αφησε το τιμονι του λεωφοριου και τρακαρε το λεωφοριο και ειμουνα μπροστα και παραλιγο ναπαθω ζιμια και εγω με το τρακαρισμα και μετα οσα ατομα μπενανε μεσα στο λεωφοριο τους ελεγα οτι ο οδηγος ειναι τρελος και οτι τρακαρε το λεωφοριο και ειρθε η αστυνομια και τον πηρε αυτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*