Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Λιοντάρι

Το λιοντάρι, στο όνειρο, είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα. Όποιος δει λιοντάρι, σημαίνει ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να αναδείξει τα προσόντα του και την αξία του. Οι ερωτευμένοι θα υπερισχύσουν των αντιζήλων τους. Όποιος όμως δει να σκοτώνει λιοντάρι, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Το κλεισμένο λιοντάρι σε κλουβί προαναγγέλει εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε κάποιον να έχει λιοντάρι μέσα σε κλουβί, σημαίνει επιτυχία στο εμπόριο και ηθική δύναμη. Αν δείτε ότι καταφέρατε να υποτάξετε λιοντάρι, είναι προμήνυμα νίκης προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν το λιοντάρι σας νίκησε, χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχει φόβος να υπερισχύσουν οι εχθροί σας. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί νεαρά λιοντάρια σημαίνει καινούργιους και θαυμάσιους εραστές.
Αν ακούσατε βρυχηθμό λιονταριού στ’ όνειρο σας, σημαίνει αναπάντεχες επιτυχίες. Δέρμα λιονταριού, στο όνειρο, σημαίνει άνοδο και ευτυχία.


16 comments on “Λιοντάρι

  1. Ειδα ενα λιονταρι κλεισμενο σε ενα κλουβι και οπως πηγα πιο κοντα αυτο βγηκε εξω, εγω αρχισα λεει να το χαιδευω για να μην με δαγκωσει και στο τελος καταληξαμε να ειμαστε ζευγαρι κατα καποιο τροπο, αλλα εγω ενιωθα σαν να ημουν μαζι του απο φοβο για να μην με σκοτωσει λεει.

  2. Εγω είδα λιοντάρια έξω απο το σπίτι μου να θέλουν να μπούν μέσα να με φάνε αλλά μετά είδα οτι είμουν σε κάποιο άλλο μέρος και ο θείος μου που μπορούσε να μεταμορφοθεί σε λιοντάρι και επίσης τα δάμαζε ( δεν του έκαναν τίποτα και δεν τα φοβόταν ) θα μου μάθαινε να μεταμορφώνομαι κι εγώ σε λιοντάρι και την ώρα της “προπόνησης” ενα λιοντάρι περίεργο, διαφορετικό απο τα άλλα που μετά έμοιαζε με άνθρωπο πήγε να μπεί μέσα απ’ τον φράκτη και εγώ στην αρχή φοβήθικα αλλά ο θειος μου μου είπε να μην φοβάμαι και να το αφήσω να μπεί μέσα και καθώς ερχόταν καταπάνω μου σταμάτησε και μου έδωσε/έφερε κάτι και μετα ξύπνησα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*