Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Νεκρός, νεκρή

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νεκρό, αυτό σημαίνει καλό για σάς και για την οικογένειά σας. Αν δείτε έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, τον δείτε όμως νεκρό, αυτό σημαίνει μακροζωία γι’ αυτόν και πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι’ αυτόν. Αν ο νεκρός που θα δείτε είναι πατέρας σας ή μητέρα σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους σας. Αν δείτε νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρο θα παντρευτεί. Αν δείτε νεκρό τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Αν δείτε νεκρό κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς. Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, αν σας λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε τους νεκρούς γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε. Αν δείτε έναν νεκρό ήδη συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα Θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο. καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δείτε ήδη νεκρό συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του γιa ταξίδι. Αν δείτε πως ασπαζόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί.


93 comments on “Νεκρός, νεκρή

  1. ειδα τη νεκρη γιαγια μου να μου μαγειρευει και να μου δινει να φαω φαγητο το οποιο και εφαγα, και το προηγουμενο βραδυ την ειδα στο σπιτι της μαζι με την αλλη γιαγια μου που ειναι ζωντανη και γω της σφουγγαριζα το σπιτι, καμια ιδεα?

  2. Γενικά η λάσπη σημαίνει στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

  3. Εγώ είδα τον νεκρό αδερφό μου(2 χρονών, και δεν είχε μπορέσει να μιλήσει ακόμη).
    Τον είδα λοιπόν να είναι στο σπίτι μας γεμάτος χώματα σαν να είχε βουτηχτεί μέσα στις λάσπες. Και τον είδα να μου μιλάει αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε γιατί όπως σας είπα δεν είχε αρχίσει να μιλάει ακόμη και μόνο κατι κουβεντούλες έλεγε που δεν μπορούσαμε να τις καταλάβουμε. Το ένα μέρος του ονείρου το έχω καταλάβει… Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς ερμηνεύτε το ότι ήταν γέματος χώματα(λάσπη)!

  4. εγω ειδα οτι μιλουσα με ενα νεκρο που οι κινησεις του και η ομιλια του εμοιαζε το παππου μου και με εδωσε 2 χαρτια μεγαλης αξιας(σαν επιταγες)και μετρητα και με ειπε να τα μοιραστω με ενα αλλο παιδι.το παραξενο ειναι οτι σε ολη την κουβεντα και οσο και να προσπαθησα δεν μπορουσα και ουτε τελικα μπορεσα να δω το προσωπο του!

  5. Εγώ πάλι είδα ένα μωρό νεκρό δεν ήταν ακριβώς αποκεφαλισμένο αλλά ήταν το κεφάλι του κομμένο στην μέση…..το μωρό το ήξερα πάντως

  6. Εγω ειδα τη γιαγια μου (γυρω στα 90) νεκρη σε ενα κρεβατι και γυρω απο το κρεβατι να εχει αιματα απο εκεινη (αλλα χωρις να φαινεται απο που αιμοραγει) και ξαφνικα ζωντανεψε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*