Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Νερό

Όταν το νερό που βλέπεις είναι καθαρό, σαν κρυστάλλινο ή βγαίνει από  πηγή,τότε σημαίνει χρήμα, αφθονία αγαθών, οικογενειακή ή προσωπική ευτυχία, αγάπη και έρωτα. Αντίθετα το βρώμικο,  θολό νερό, σημαίνει στενοχώριες, εμπόδια,   αποτυχίες και κινδύνους που θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Αν είσαι νέος ή κοπέλα και σου δίνουν να πιεις καθαρό νερό σε ποτήρι, τότε πολύ σύντομα θα κάνεις μια καλή ερωτική σχέση ή έναν καλό γάμο. Τέλος , αν δεις ότι βρέχεσαι από νερό ,εκτός όμως από θαλασσινό, τότε σε περιμένει γαλήνη ψυχής και ευτυχία.


20 comments on “Νερό

  1. Ειναι πολυ ασαφές αυτό που ρωτάς. Περισσότερο σαν μια έμμονη ιδέα ακούγεται από ένα παράξενο και ανεξήγητο όνειρο. Άλλωστε έχουν περάσει χρόνια από τότε όπως γράφεις και το όνειρο αν σήμαινε κάτι τότε τώρα πια δεν ισχύει. Ίσως το θρησκευτικό στοιχείο (αγιασμός) είναι αυτό που κάνει το όνειρο να φαίνεται σημαντικό αλλά ουσιαστικά δεν είνα.

  2. θα ηθελα πολυ να σασ πο και εγω την εμπειρία μου εγο δηθεν ξυπνησα στο ονειρο μ και αγιαζα το κρεβατι μου εδω και χρονιτο εχω δει αλλα ποτε δεν εχω παψει να το σκευτομαι τι να σημαίνει αραγε αυτό?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*