Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Νερό

Όταν το νερό που βλέπεις είναι καθαρό, σαν κρυστάλλινο ή βγαίνει από  πηγή,τότε σημαίνει χρήμα, αφθονία αγαθών, οικογενειακή ή προσωπική ευτυχία, αγάπη και έρωτα. Αντίθετα το βρώμικο,  θολό νερό, σημαίνει στενοχώριες, εμπόδια,   αποτυχίες και κινδύνους που θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Αν είσαι νέος ή κοπέλα και σου δίνουν να πιεις καθαρό νερό σε ποτήρι, τότε πολύ σύντομα θα κάνεις μια καλή ερωτική σχέση ή έναν καλό γάμο. Τέλος , αν δεις ότι βρέχεσαι από νερό ,εκτός όμως από θαλασσινό, τότε σε περιμένει γαλήνη ψυχής και ευτυχία.


20 comments on “Νερό

  1. ημουν λεει στο πατρικο μου κ μου ειπε η αδελφη μου να παω να φερω λαδι κ αντι για λαδι το δοχειο εβγαζε νερο καθαρο

  2. Είδα όνειρο ότι ειχα φτάσει σε ένα ψυλο τείχος που κάτω είχε γαλήνια θάλασσα και στη θάλασσα κολυμπουσαν συμμαθητές μ. Στο όνειρο ήξερα ότι μόνο εγώ και οι φίλοι φτάσαμε τόσο εύκολα στο τοίχος για να πηδήξουμε στο νερο ενώ οι άλλοι δυσκολευτικαν να φτάσουν. Πριν σκεφτώ και φοβηθώ το ύψος πήδηξα στο νερό κι έκανα μια υπέροχη βουτιά και όλοι με συγχαρικαν και θαύμαζαν.

  3. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΕΜΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;

  4. Εγώ είδα το αγόρι μου να με κάνει μούσκεμα με το λάστιχο με έβρεχε.

  5. εβλεπα ημουν σε ακρη στην θαλλασα κ ηταν νυχτα κ μετα εριχνα νερο κατι σαν οπλο προς τον ουρανο κ κατι κτυπουσα κ μετα πηρα μια κεραια τηλεορασης μεγαλη την εβαλα σε φορτιγακι μικρο παλιο κοκκινο κ πηγα να φυγω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*