Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Νύχια

Αν δεις ότι κόβεις τα νύχια σου, τότε σύντομα θα απαλλαχθείς από τις στενοχώριες σου.
Αν όμως δεις ότι σου τα κόβουν άλλοι θα στενοχωρηθείς από την πλευρά της οικογένειάς σου και ίσως πληγωθείς,
Βρώμικα νύχια σημαίνουν κάποια ατιμία που θα γίνει.
Επίσης αν ονειρευτείτε βρώμικα νύχια χεριών, προμηνύεται ταπείνωση στην οικογένεια εξαιτίας της  κακής συμπεριφοράς (ενδεχομένως των παιδιών της οικογένειας).
Αν τα δικά σου νύχια σου είναι μακριά και περιποιημένα σημαίνει ότι είσαι έντιμος και ενάρετος άνθρωπος και θα έχεις σημαντικά οικονομικά κέρδη.
Αν τα νύχια που δεις είναι κοντά, αυτά  συμβολίζουν μια καλή και τίμια δουλειά. Δεν αποκλείεται όμως η πιθανότητα να σου παρουσιάστούν και οικονομικές ζημιές σε αυτή, οπότε καλό είναι να προσέξεις λίγο.
Αν δεις νύχια μακριά και όχι περιποιημένα, μια δουλειά που είναι να ξεκινήσεις θα πάει πολύ καλά.
Αν γρατζουνιστείς από νύχια ζώου ή πτηνού, θα σε βλάψει κάποιος άθελά του.
Αν δεις νύχια περιποιημένα -όχι απαραίτητα τα δικά σου- συμβολίζουν το καλό γούστο,  την επιμέλεια, τα υψηλά ιδεώδη αλλά και το συντηρητισμό.
Αν δεις ότι λιμάρεις τα νύχια σου, περίμενε καυγάδες.
Τα σπασμένα ή/και τα ξεθωριασμένα νύχια προμηνύουν ασθένεια και επαγγελματική αποτυχία.


20 comments on “Νύχια

  1. Καλησπἐρα είδα στον ύπνο μου έναν μαυροφορεμένο άνδρα με μακρύα μαύρα νύχια να με γδέρνει στην πλάτη και να με τραβάει προς το μέρος του.Εγὠ αντιστάθηκα και μετά από λίγο ξύπνησα.Τ μπορεί να σημαίνει αυτό??

  2. Είδα στον ύπνο μου πωΣ καθόμουν με έναν γνωστό μου και μοη είπε πως πρέπει να κόψω τα νύχια μου γιατί είναι μακρυά. ..τα νύχια μου στο όνειρο μου δν είχαν καμιά διαφορά από την πραγματικότητα … αλλά εγώ δν έχω πολύ μακριά νύχια. . Τι συμενει ;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*