Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Παπάς, ιερέας

Αν δεις μαυροφορεμένο ιερέα είναι πάρα πολύ άσχημο το όνειρο. Να περιμένεις στενοχώρια, λύπη, βάσανα, δυσκολίες, δυσχέρειες, ψυχικό πόνο, αρρώστια, θάνατο και ατυχία.

Αν όμως δεις ιερέα που κάνει λειτουργία ή κηρύττει, προμηνύονται καλές ειδήσεις και ευχάριστα συμβάντα.


36 comments on “Παπάς, ιερέας

  1. Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι με χειροτονούσαν διάκο, με μια μπλε στολή, και η εκκλησία έλαμπε ολόκληρη και στο τέλος μου έβαλε επανοκαλύμαφκο, και μπαίνει ο αδερφός μου μέσα στο ιερό, και λέει:αν είναι να γίνει διάκος χωρίς μοναχικό πανοκαλύμαφκο. Τι μπορεί να σημαίνει?

  2. ΕΊΔΑ στον ύπνο μου ότι παιρνούσε ΚΆΤΩ από το σπίτι μου λειτανία , Εγώ έβλεπα από ψηλά (Από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου ) Ο παπάς φορούσε ΜΆΛΛΟΝ οχι μαυρα ράσα. Ξαφνικά σταμάτησαν , γιατι είχαν ακριβως μπροστα στο σπιτι μου κάποιο εμποδιο (δεν ξερω τι),μια μεγάλη εικόνα που κρατούσαν σα να τη ξάπλωσαν ΚΆΤΩ και Ο άντρας μου τους υπέδειξε να πάνε από άλλο δρόμο που είναι πιο κάτω και πήγε να τους τον δείξει (Δεν τον είδα όμως μαζί τους ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*