Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πλοίο

Το να δείτε ένα πλοίο στο όνειρο σας, σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τις πτυχές των συναισθημάτων σας και τον ασυνείδητο νου. Η κατάσταση του πλοίου είναι ενδεικτική της συναισθηματικής σας κατάστασης. Αν πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο, τότε θα έχετε ευχάριστη διάθεση. Αν πρόκειται για ένα πολεμικό πλοίο, τότε βιώνετε αισθήματα επιθετικότητας.

Ένα πλοίο που πλέει ήρεμα ή κατευθύνεται σε λιμάνι, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Αν ταξιδεύεις με πλοίο και κάνεις ήρεμο και γαλήνιο ταξίδι, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη και σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί. Το πλοίο που καίγεται συμβολίζει την καταστροφή.

Αν ονειρευτείτε ότι ένα πλοίο συνετρίβη ή βουλιάζει, δείχνει ότι κάποια πτυχή της ζωής σας είναι εκτός ελέγχου. Έτσι εκφράζεται κάποιος φόβος ή αβεβαιότητα της συναισθηματικής σας κατάστασης. Φοβάστε ότι θα χάσετε κάτι κοντινό σας εξαιτίας ορισμένων δυσκολιών. Επίσης αν δείτε πλοίο να βυθίζεται, σημαίνει ότι θα χαθούν κάποιες ελπίδες που έχετε.

Αν εγκαταλείπετε το πλοίο, θα πρέπει να προχωρήσετε εμπρος γιατί μια πτυχή της ζωής σας, σας κρατά πίσω και είναι καιρός να την αφήσετε πίσω.


13 comments on “Πλοίο

  1. Είδα ότι βρήκα μια τσάντα στις τουαλέτες και μία γυναίκα μου έλεγε ότι είναι δική της εγώ τή ρωτούσα τό περιεχόμενο της τσάντας για νά τής τή δώσω αυτή προσπαθούσε να μαντέψει τή έχει μέσα ή τσάντα και τό κατάλαβα μετά μπήκα στη τουαλέτα και βρήκα δύο άλλες καινούργιες τσάντες μαύρες και τίς πήρα βγενοντας θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει τή πρώτη τσάντα μέσα πήγα τρέχοντας νά τή πάρω αλλά την είχε αρπάξει ή γυναίκα και τότε άκουσα μια φωνή οποίος θέλει τά πολλά χάνει και τα λίγα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*