Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πουλιά

Το πέταγμα των πουλιών και το κελάηδισμά τους σημαίνουν ευτυχία και αγάπη. Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις. Τα πουλιά σε κλουβί σημαίνουν λύπες και στενοχώριες. Το πουλί ή τα πουλιά που κελαηδούν συμβολίζουν τους ερωτικούς σου πόθους. Αν παγιδεύεις πουλιά, θα στενοχωρηθείς.


4 comments on “Πουλιά

  1. Είδα στον ύπνο μου ότι το καναρίνι που έχουμε έπαιζε μαζί του η μικρή κόρη μου.
    Το κλουβί από κάτω ήταν ανοιχτό το καναρίνι έφυγε από το κλουβί και πετούσε στο μπαλκόνι αλλά δεν έφυγε από το μπαλκόνι.
    Μπορείτε να μου δοσετε την εξήγηση του ονείρου;
    Ευχαριστω.

  2. Γειά σας… Είδα στον ύπνο μου οτι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο το οποίο συζεί μαζί μου οτι πήρε καινούργια έπιπλα και άλλαξε το σαλόνι μας, το οποίο στην μια πλευρά του ήταν σαν μια μικρή σκηνή που παίζουν θέατρο ας πούμε. Δίπλα λοιπόν στη σκηνή είχε δύο κλουβιά τα οποία όταν τα άνοιξα από το ένα βγήκε ένα πάάάάάρα πολύ όμορφο και καλό σκυλάκι, το οποίο έβγαζε συναισθήματα αγάπης. Το χαίδεψα και ήταν μαλακό και πεντακάθαρο και ήταν λες και χαμογελούσε. Από το άλλο το κλουβί βγήκε ένα μαύρο πουλί και ανέβηκε σ’αυτή τη σκηνή που σας είπα νωρίτερα και σαν να μεγάλωνε σιγά σιγά και έγινε το διπλάσιο σε μέγεθος. Ηταν σας μπούφος όμως μαύρο και με κοιτούσε βρισκόμενο σε λίγο πιο ψηλό επίπεδο από μένα. Τα μάτια του ήταν περίεργα. Σαν να ήταν γυάλινα με μαύρες γραμμές μέσα και μεγάλα. Και γενικά δεν μου έβγαλε καθόλου καλά συναισθήματα. Δεν με πείραξε μόνο με κοιτούσε επιβλητικά, αλλά ούτε και γω το πείραξα. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μία εξήγηση γιατί γενικά δίνω μεγάλη σημασία στα όνειρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*