Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

Αν ονειρευτείτε τον/την πρώην σύζυγο, αρραβωνιαστικό, αρραβωνιαστικιά ή σχέση ότι είσαστε μαζί πάλι, δείχνει ότι κάτι ή κάποιος στην τρέχουσα φάση της ζωής σας αξιοποιεί παρόμοια συναισθήματα που αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον/την πρώην σας. Το όνειρο μπορεί να είναι ένας τρόπος για να σας προειδοποιεί για την ίδια ή παρόμοια συμπεριφορά σε μια τρέχουσα σχέση. Αυτό που μαθαίνετε από τις προηγούμενες σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστεί στη τρέχουσα, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Εναλλακτικά, οι πρώην εραστές, συχνά υπενθυμίζουν τις θετικές εμπειρίες που είχατε με το εν λόγω πρόσωπο.
Ειδικότερα, αν δείτε τον/την πρώην σύζυγό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείτε. Υποδεικνύει ότι αντιμετωπίζετε μια παρόμοια σχέση ή κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένος/η και άβολα.
Για να δείτε τον/την πρώην σύντροφό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι μπορεί να συγκρίνεστε με τον/την πρώην. Το όνειρο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να μην κάνετε τα ίδια λάθη στη σχέση που έχετε τώρα.
Εναλλακτικά, βλέποντας τον/την πρώην σας στο όνειρό σας, συμβολίζει, τις πτυχές του εαυτού σας που έχετε παραμελήσει ή αγνοείτε.


50 comments on “Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

  1. Είδα ότι εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος μου από τον οποίο απομακρυνθηκα εγώ γιατί δεν ήμουνα ευτυχθσμενη. Αρχικά ήταν ντυμένος και τον βλέπω να ξαπλώνει στο δάπεδο και να είναι μισοσκεοασνενος με ένα κόκκινο κάλυμμα και να είναι αδιάφορος αλλά και ταυτόχρονα θυμωμένος μαζί μου. Στην συνέχεια όμως τον βλέπω πάλι ξαπλωμένι στο δάπεδο αλλά εμφανώς αδυνατισμενο αλλά γυμνό χωρίς όμως να φαίνονται τα απόκρυφα σημεία του. Στην συνέχεια βρισκόμαστε να περπατάμε χέρι χέρι σε ένα δάσος όπου μου εκφράζει το παράπονο του ότι τον πληγωσα με την συμπεριφορά μου…. Στο τέλος καταλήγουμε να σχεδιάζουμε μια εκδρομή από κοινού στην οποία θα συμμετέχουν και τα παιδιά του από τον πρώτο γαμο

  2. Στο όνειρο μου είδα ότι ήμουν στο χωριό της μητέρας μου και συγκεκριμένα σε μια εκκλησία όπου φαίνονταν απέναντι το χωριό. Μέσα στο χωριό φαίνονταν οι φάροι της αστρονομίας σαν να είχε γίνει κάτι . Στο ίδιο όνειρο στην αυλή της εκκλησίας ήταν 4 καμπαναριά τοποθετημένα σαν να είναι στις γωνιές ενός τετραγώνου όπου είχαν 2 καμπάνες το κάθε ένα (το αναφέρω Γτ τα μέτρησα μέσα στο όνειρο μου) όπου τις χτυπούσαμε με την παρεα μου. Μετά από λίγο εμφανίστηκε η πρώην μου με την παρέα της του είπα “γεια ” και στην πρώην μου χαιρετήθηκαμε χτυπώντας τις παλάμες (όπως όταν λέμε δώσε 5).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*