Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

Αν ονειρευτείτε τον/την πρώην σύζυγο, αρραβωνιαστικό, αρραβωνιαστικιά ή σχέση ότι είσαστε μαζί πάλι, δείχνει ότι κάτι ή κάποιος στην τρέχουσα φάση της ζωής σας αξιοποιεί παρόμοια συναισθήματα που αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον/την πρώην σας. Το όνειρο μπορεί να είναι ένας τρόπος για να σας προειδοποιεί για την ίδια ή παρόμοια συμπεριφορά σε μια τρέχουσα σχέση. Αυτό που μαθαίνετε από τις προηγούμενες σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστεί στη τρέχουσα, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Εναλλακτικά, οι πρώην εραστές, συχνά υπενθυμίζουν τις θετικές εμπειρίες που είχατε με το εν λόγω πρόσωπο.
Ειδικότερα, αν δείτε τον/την πρώην σύζυγό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείτε. Υποδεικνύει ότι αντιμετωπίζετε μια παρόμοια σχέση ή κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένος/η και άβολα.
Για να δείτε τον/την πρώην σύντροφό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι μπορεί να συγκρίνεστε με τον/την πρώην. Το όνειρο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να μην κάνετε τα ίδια λάθη στη σχέση που έχετε τώρα.
Εναλλακτικά, βλέποντας τον/την πρώην σας στο όνειρό σας, συμβολίζει, τις πτυχές του εαυτού σας που έχετε παραμελήσει ή αγνοείτε.


53 comments on “Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

  1. εγώ είδα στον ύπνο μου ότι έβριζα τον πατέρα της πρώην συζύγου μου. επίσης και την κόρη μου την οποία έχουμε να μιλήσουμε πάνω από 1,5 χρόνο και της είπα ότι με πούλησες και μου είπε όχι δεν σε πούλησα.

  2. Χαίρεται. Δεν ξέρω αν είναι ενεργή η σελίδα πλέον αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. Βλέπω διαφορα όνειρα τελευταία που σχετίζονται με την πρώην μου(έχουμε χωρίσει 6 μήνες). Για κάποιο διάστημα δεν είχα όνειρα μαζί της αλλά ξαναεμφανίζονται. Δεν τα θυμάμαι όλα τα όνειρα ακριβώς αλλά την είδα σε ένα όνειρο να είναι όρθια, να φοράει μαύρα και να με κοιτάζει επίμονα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*