Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

Αν ονειρευτείτε τον/την πρώην σύζυγο, αρραβωνιαστικό, αρραβωνιαστικιά ή σχέση ότι είσαστε μαζί πάλι, δείχνει ότι κάτι ή κάποιος στην τρέχουσα φάση της ζωής σας αξιοποιεί παρόμοια συναισθήματα που αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον/την πρώην σας. Το όνειρο μπορεί να είναι ένας τρόπος για να σας προειδοποιεί για την ίδια ή παρόμοια συμπεριφορά σε μια τρέχουσα σχέση. Αυτό που μαθαίνετε από τις προηγούμενες σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστεί στη τρέχουσα, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Εναλλακτικά, οι πρώην εραστές, συχνά υπενθυμίζουν τις θετικές εμπειρίες που είχατε με το εν λόγω πρόσωπο.
Ειδικότερα, αν δείτε τον/την πρώην σύζυγό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείτε. Υποδεικνύει ότι αντιμετωπίζετε μια παρόμοια σχέση ή κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένος/η και άβολα.
Για να δείτε τον/την πρώην σύντροφό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι μπορεί να συγκρίνεστε με τον/την πρώην. Το όνειρο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να μην κάνετε τα ίδια λάθη στη σχέση που έχετε τώρα.
Εναλλακτικά, βλέποντας τον/την πρώην σας στο όνειρό σας, συμβολίζει, τις πτυχές του εαυτού σας που έχετε παραμελήσει ή αγνοείτε.


47 comments on “Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

  1. βλεπω συνεχωσ τν πρωτο μου ερωτα στον υπνο μου εχουμε χωρισει εδω και 1 χρονο τν βλεπω τν τελευταιο καιρο πολυ συχνα…αρχικα τν ειδα οτι ειχαμε παει πολλα παιδια σ εναν ποδοσφαιρικο αγωνα και με σηκωσε για να με ανεβασει να καθησω καπου ξαφνικα μετα απο λιγο βρεθηκαμε σε μια κηδεια λεει οτι ηταν συγγενησ μασ αυτο ομωσ στην πραγματικοτητα δεν τν ξερουμε…μιλησαμε λιγακι με τν πρωην μ…και μετα ηθελα να φυγω αυτησ που ειχε πεθανει το παιδι δεν μ αφηνε να φυγω…μετα ξυπνησα …μπορειται να μ πειτε τ σημαινει?

  2. ειδα στον υπνο μου οτι ειμαστε σε μια κηδεια καποιου 3ενου που δη8εν ελεγε οτι αυτος ειναι συγγενησ μου και εκει ωρισκοταν ο πρωην μου και εγω μου μιλησε οπως και εγω με βοηθησε να ανεβω και καπου εκει ειδα και ενα αλλο αγορι που τ ενεμερωσα οτι ωρησκετε εκει ο πρωτος μου ερωτας.μετα η γυναικα που κηδευε τ παιδι τησ δεν μ αφηνε να φυγω ηθελε να μεινω εγω και ο πρωην μεχρι το τελοσ δεν αντεχω να τν βλεπω στον υπνο μου αλλο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*