Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Πόλη

Αν δεις πως κατοικείς σε μεγαλούπολη, αρκετά πλούσια, να περιμένεις πρόοδο και προκοπή στον επαγγελματικό τομέα. Αντίθετα, η μικρή πόλη σημαίνει δυσκολίες και στασιμότητα. Η εγκαταλειμμένη, η καταστραμμένη από φωτιά ή σεισμό πόλη, σημαίνει πίκρες, ατυχίες και δύσκολες μέρες.


One comment on “Πόλη

  1. Γεια σας! Χθες ονειρευτικα οτι ημουν σε μια πολυ ομορφη πολη,με στενά δρομάκια και με ψηλά όμορφα σπίτια, το ενα δίπλα στο αλλο, επισης ηταν λευκά ή ανοιχτόχρωμα.
    Η μέρα φενόταν καλοκαιρινή και είχε πάρα πολύ ηλιο, σαν αυγουστιάτικο μεσημέρη.
    Δεν υπήρχαν όμως άνθρωποι, παρά μονο στην αγορά της πόλης αυτής, αλλα οχι παρα πολλοι, και δε μίλισα σε κανένα, ούτε θυμάμε την όψη τους. Νομίζω αγόρασα τρόφιμα (δε μου φάνηκαν σάπια).
    Φορούσα ένα πορτοκαλί φόρεμα με λουλούδια, και γενικά είχα ένα αίσθημα ευτυχίας.
    Βγήκα από την αγορά, περπάτισα λίγο, και σταμάτησα έξω από ‘ενα σπίτι μεγάλο, ολόλευκο που το έλουζε το φως του ήλιου, σαν τριόροφο, με αψήδες νομίζω, και μαρμάρινες πλάκες γύρω από τα παράθυρα και την είσοδο. Μετά ξύπνησα… Γενικά έχω ακούσει ότι τα γερά και όμορφα σπίτια σημαίνουν κάτι καλό.. αλλά ανισυχώ για την σχεδον άδια πόλη και για το γεγονός ότι ενόιωθα πολύ χαρούμενη…. θα περιμένω απάντηση σας… Ευχαριστώ πολύ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*