Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ρόδα (αυτοκινήτου)

Αν ονειρευτείς ρόδα, σημαίνει πως σκοπεύεις να αλλάξεις επάγγελμα.

Αν οι ρόδες είναι εν κινήσει τότε τα όνειρα και οι σκέψεις σου θα πραγματοποιηθούν. Μεγάλες επιτυχίες σα περιμένουν παντού αυτό το διάστημα που θα σας δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης πιθανό ένα ταξίδι που θα ωφελήσει πολύ τα επαγγελματικά σας.

Μια ακίνητη ρόδα σημαίνει επαγγελματική στασιμότητα. Αν είστε έμπορος ή επιχειρηματίας καλό είναι να μην ξεκινήσετε τώρα αυτό που έχετε κατά νου.

Σκασμένο λάστιχο ή σπασμένη ρόδα σημαίνει επαγγελματικές ζημιές και απώλεια χρημάτων.

Ρόδες αυτοκινήτου αλλά και άλλων τροχοφόρων που θα δείτε ακίνητες, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας χωρίς θετικά αποτελέσματα και τελικά θα στενοχωρηθείτε. Οι νέοι/ες που θα δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές αυτόν το διάστημα στη ζωή σας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


5 comments on “Ρόδα (αυτοκινήτου)

  1. Καλημέρα, δεν ξέρω αν κάποιος εξακολουθεί να απαντάει στις ερωτήσεις μας, θα θέσω κ εγώ ένα ερώτημα κ ελπίζω κάποιος σύντομα να μου απαντήσει..
    Έιδα σήμερα το πρωί ότι ήμουν στο γκαράζ του σπιτιού μου κ επλενα τις ρόδες από το αυτοκίνητο μου ενώ εκείνη τη στιγμή μπήκε μέσα στο γκαράζ ο άντρας μου με ένα τζιπ μαύρο τυπου ρανγκλερ, κ παρκαρε.. Εγώ περίμενα να μου φέρει κάτι χάπια γιατί υποτίθεται ο γιατρός μου είχε πει ότι ήμουν άρρωστη κ έπρεπε να παίρνω κάθε έξι ώρες το εν τέταρτο του χαπιού… Αυτά υποτιθεται τα είχε δωσει στη συγχωρεμενη τη μητέρα μου να μου τα φερει κ επειδή τα είχε ξεχάσει θα μου τα έστελνε με τον άντρα μου.. Μετά είδα τον συγχωρεμενο τον πατέρα μου να κοιτάμε τον διάδρομο της αυλής όπου είχε σπάσει το τσιμέντο κ λέγαμε να το αντικαταστήσουμε με πετρα, τότε άρχισε να ρίχνει χιόνι, κάτι που με έκανε να νιώθω ευχάριστα καθώς ήταν δροσερό πάνω μου..δεν κράτησε για πολύ όμως…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*