Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Σκίουρος, σκίουροι

Ακόμη και αν σκίουροι συνήθως θεωρούνται αστεία και εύθυμα ζώα, όταν εμφανίζεται στο όνειρο κάποιου μπορεί να έχουν θετική ή αρνητική σημασία, ανάλογα με το όλο πλαίσιο του ονείρου. Η ερμηνεία των σκίουρων ως σύμβολα των ονείρων είναι μάλλον αμφιλεγόμενη, διότι ενδέχεται να είναι καλός ή κακός οιωνός. Για παράδειγμα, εάν στο όνειρό σας δείτε σκίουρους να τρέχουν και να χοροπηδούν, αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας δεν είναι ευημερούσα ή ερωτική σας ζωή δεν πάει καλά. Αλλά ευτυχώς οι σκίουροι που παίζουν μπορούν να προλέγουν τις επιτυχίες στις επιχειρήσεις και ειλικρινείς, αξιόπιστους φίλους που θα σας κάνουν μια επίσκεψη σύντομα.

Έτσι, αν δείτε έναν σκίουρο στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα συμμετέχετε σε μια ανέραστη, άσκοπη σχέση ή κάποιο ασύμφορο επιχειρηματικό σχέδιο. Οι προσπάθειές σας θα αποβούν άκαρπες. Εναλλακτικά, βλέποντας έναν σκίουρο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι εκμεταλλεύεστε κάποιον πάρα πολύ και πρέπει να σταματήσετε. Από την άλλη πλευρά, ένας σκίουρος σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας.
Σε ένα όνειρο που προσπαθείτε να σκοτώσετε σκίουρους, σημαίνει ότι προσπαθείτε να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας και τις ιδέες σας, ώστε να συμμορφωθείτε με αυτές των υπολοίπων και ότι ψάχνετε για κάποια μορφή αποδοχής.
Αν ονειρευτείτε ότι ταΐζετε σκίουρο σημαίνει ότι θα απολαύσετε ανέσεις που θα προκύψουν από σκληρή δουλειά, επιμέλεια και σύνεση.
Ο σκίουρος σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να συμβολίζει τη σπουδαιότητα του σχεδιασμού. Ακόμη και αν θέλετε να διασκεδάσετε στη ζωή σας, πάντα να κοιτάζετε στο μέλλον. Βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε ένα μέρος του χρόνου σας προετοιμάζοντας το μέλλον, έτσι ώστε, όταν έρχεται, να είστε έτοιμοι.
Βλέποντας σκίουρους σε ένα δέντρο προμηνύονται άτυχες καταστάσεις στη ζωή σας. Αν στο όνειρό σας οι σκίουροι είναι κυνηγημένοι από επιθετικά σκυλιά, αυτό σημαίνει συγκρούσεις και οι διαφωνίες μεταξύ των φίλων σας που ενδέχεται να εμπλακείτε και εσείς.
Αν δείτε ότι χαϊδεύετε σκίουρο, είναι σημάδι οικογενειακής αρμονίας.
Δάγκωμα από έναν σκίουρο ή επιθετικοί σκίουροι στο όνειρό σας προμηνύουν για φίλους που φαίνονται αξιόπιστοι, αλλά προγραμματίζουν προδοσία εναντίον σας.


3 comments on “Σκίουρος, σκίουροι

  1. Καλησπέρα σας,
    Εγώ είδα 1 ασπρο σκιουρακι έπαιζε με το σκυλί μου και μου κίνησε το ενδιαφέρον,
    Άρχισα να το χαϊδεύω οσπου πηγαιναμ2 κάπου και δεν ήθελα να πάω για να πάρω το σκιουρακι μαζί μου χαχαχαχα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*