Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Σπίτι

Αν το σπίτι που θα ονειρευτείς είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει γέννηση. Ένα μικρό σπιτάκι σημαίνει φτώχεια και στενοχώρια. Το κλειστό σπίτι  χάσιμο καλών φίλων. Ένα κατεστραμμένο σπίτι, συμβολίζει τη δυστυχία και τη συμφορά. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε το παλιό σας σπίτι, σημαίνει πως θα ευχαριστηθείτε από καλές ειδήσεις.
Αν ονειρευτείτε το παλιό σας σπίτι σε άσχημη κατάσταση, σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια ή το θάνατο κάποιου συγγενή. Για τη γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, προβλέπεται λύπη λόγω του θανάτου ενός καλού φίλου.
Αν δείτε πως πήγατε σπίτι και τα βρήκατε όλα χαρούμενα και ήρεμα, σημαίνει αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και επιτυχίες στη δουλειά.
Αν δείτε πως χτίζατε σπίτι, σημαίνει πως θα κάνετε σοφές αλλαγές στα παρόντα ενδιαφέροντα σας.
Αν δείτε πως είχατε ένα κομψό σπίτι, σημαίνει πως σύντομα θα αφήσετε το σπίτι σας για ένα καλύτερο, και η τύχη θα είναι ευνοϊκή για σας.
Παλιά και χαλασμένα σπίτια, σημαίνουν αποτυχίες στη δουλειά ή σε κάθε προσπάθεια, και υγεία που δεν πάει καλά.


30 comments on “Σπίτι

  1. Καλησπέρα.
    Εγώ είδα ένα όνειρο ότι ήμουν στο σπίτι μου και καθόμουν με δύο φίλους καλούς. Το σπίτι ήταν παλιό και ξαφνικά εκεί που καθόμασταν γκρεμίστηκε μόνο η μερια που ήμασταν και πέσαμε κάτω στο πουθενά, φωνάζαμε ο ένας τον άλλον. Μετά όμως ήρθαν κάποιοι και φτιάξανε την μεριά που γκρεμίστηκε. Εγώ ήμουν μέσα στο σπίτι και κοιτούσα έξω από το παράθυρο, ήταν επίσης γκρεμισμενο δεν ήταν όμως η φίλοι μου πλέον μαζί μου.

    Μπορείτε να μου απαντήσετε σε αυτό? Και τι Σημαίνει?
    Σας ευχαριστώ.

  2. Είδα ότι βρισκόμουν σ ένα ερημικό σπίτι. Γύρω γύρω ερημιά. Κι όταν βγήκα έξω είδα πολλά πολλά άπειρα μικρά φιδάκια να περπατάνε. Άρχισα να τρέχω και κοιταγα να μη τα πατήσω. Δεν τα πάτησα. Ήταν μαζί μου κι ένα μικρό παιδί. Τρομοκρατημένοι τρέχαμε να μπούμε μέσα στο σπιτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*