Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.



Τραγούδι

Αν ακούσατε τραγούδια στ’ όνειρο σας, σύντομα θ’ απολαύσετε διασκέδαση και ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη, θα λάβετε καλά νέα από κάποιον που λείπει. Ευχάριστο και μελωδικό τραγούδι προμηνύει χαρούμενα γεγονότα. Προμηνύει όμορφη ερωτική σχέση, έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά και χαρμόσυνα νέα για το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν βρίσκεται κοντά σας.

Αν δείτε πως τραγουδούσατε την ώρα που βρισκόσαστε σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον, σημαίνει πως η ζήλια θα σκιάσει την ευτυχία σας. Αν το τραγούδι ήταν θλιμμένο, σύντομα θα δυσαρεστηθείτε από την τροπή που θα πάρουν οι υποθέσεις σας.

Προσοχή, τα πρόστυχα τραγούδια προμηνούν μεγάλες απώλειες.

Τέλος αν δείτε ότι έχετε διάθεση για τραγούδι και υπάρχει χαρούμενη ατμόσφαιρα προμηνύονται ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Το καλύτερο στοιχείο είναι όταν στο όνειρο σας ακούγεται κάποιος ύμνος ή ψαλμός.


5 comments on “Τραγούδι

  1. Καλημέρα, εγώ είδα πως είμασταν με τον άντρα μου σε ένα θέατρο σχετικά άδειο και ήταν στην σκηνή η κόρη γνωστής τραγουδίστριας και προσπαθούσε να τραγουδήσει, μετά μας πλησίασε και ήθελε να με ρωτήσει κάτι για μια μαστογραφία αλλά είπε στον άντρα μου να φύγει γιατί τον γουστάρει πολύ, εκείνος έφυγε αλλά εγώ θύμωσα και άρχισα να του πετάω πλαστικά μπουκάλια και μετα είδα τον εαυτό μου να είμαι μέσα στο θέατρο εκεί που είχαν τα μηχανήματα και από τα νεύρα μου να τα σπάω όλα .
    Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*