Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Τραπέζι

Ακριβώς όπως το κρεβάτι είναι το μέρος των ιδιαίτερων στιγμών των ζευγαριών, το τραπέζι είναι το μέρος των οικογενειακών στιγμών μας. Στο τραπέζι είναι που μαζεύεται όλη η οικογένεια, το μέρος της οικογενειακής, ακόμη και της κοινωνικής επικοινωνίας. Εκεί είναι που μιλάμε για όλα μας τα προβλήματα, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας, και ακόμα, λόγω σχήματος, συμβολίζει την οργανωτική δομή και την ιεραρχία της οικογένειας, όποιος είναι ο αρχηγός κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού, οι υπόλοιποι στις ενδιάμεσες θέσεις. Γι’; αυτό, η σύγχρονη κοινωνία, όπου ο κάθε ένας τρώει σε ώρα ή μέρος διαφορετικά ή τρώει μπροστά στην τηλεόραση, είναι η κοινωνία της παντελούς έλλειψης επικοινωνίας, της ρήξης της οικογένειας.
Στα όνειρα, ένα καλοσερβιρισμένο τραπέζι συμβολίζει οικογενειακή ενότητα και ένα υπέροχο μέλλον, φυσικά, η ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων και ο πλούτος των διακοσμητικών είναι στοιχεία για τη δική μας κατάσταση, πλούτο ή φτώχεια.
Ακόμα, αν δεν είναι κανείς στο τραπέζι, αυτό αποκαλύπτει την επιθυμία μας για επικοινωνία και οικογενειακή ενότητα, τα οποία δεν είναι όπως τα επιθυμούσαμε. Αν το τραπέζι είναι σπασμένο, είναι αναποδογυρισμένο ή γενικότερα του έχει συμβεί κάποιο ατύχημα, είναι η οικογενειακή μας κατάσταση αυτή η οποία περνάει κρίση, ή της συμβαίνει ακριβώς ότι δείχνει αυτό το οποίο συνέβη στο τραπέζι.

Αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για γεύμα, είναι καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.
Άδειο τραπέζι, στ’ όνειρο, προλέγει φτώχεια και απογοήτευση. Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.
Αν δείτε ότι τρώγατε σε τραπέζι χωρίς τραπεζομάντιλο, είναι σημάδι ότι θα καταληφθείτε από αδιαφορία για τη συμπεριφορά ή την οικονομική κατάσταση των άλλων. Τραπέζι με βρώμικο τραπεζομάντιλο, σημαίνει ανυπάκουα παιδιά και εχθρικό περιβάλλον.
Το σπασμένο τραπέζι είναι προμήνυμα καταστροφής.
Αν ονειρευτείτε τραπέζι που κουνιέται κατά τρόπο μυστηριώδη, προβλέπεται ότι σύντομα ο τρόπος ζωής σας δεν θα σας ικανοποιεί και θ’ αναζητήσετε αλλαγή.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*