Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Αν δείτε τριαντάφυλλα στον ύπνο σας, σημαίνει ότι ευχάριστες καταστάσεις είναι πολύ κοντά σας και θ’ απολαύσετε πιστό έρωτα από το πρόσωπο που επιθυμείτε. Αν δεις μπουμπούκι, θα ερωτευθείς. Αν δεις ανοιχτό τριαντάφυλλο, θα χαρείς πολύ. Το λευκό, τριαντάφυλλο σημαίνει αγνή αγάπη. Το κίτρινο, ζήλια. Το κόκκινο, συμβολίζει τη γρήγορη αρχή μιας αιώνιας αγάπης. Αν μυρίζεις τριαντάφυλλο, γρήγορα θα παντρευτείς.
Όταν μια νέα κοπέλα δει ότι μάζευε τριαντάφυλλα, προμηνύεται πως γρήγορα θα έχει πρόταση γάμου της αρεσκείας της. Επίσης για μια νέα κοπέλα που θα δει ότι μάζευε τριαντάφυλλα και τα έκανε μπουκέτα, είναι προάγγελμα ότι θα πάρει μεγάλη χαρά από πρόσωπο που εκτιμά πάρα πολύ. Τα μαραμένα τριαντάφυλλα είναι σημάδι απουσίας αγαπημένων προσώπων.
Αν δείτε πως μυρίζατε το άρωμα τους, προμηνύονται ανείπωτες χαρές. Αν δείτε στ’ όνειρο σας μια τριανταφυλλιά γεμάτη πράσινα φύλλα και ροζ τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιος γάμος θα γίνει σύντομα στην οικογένεια, και μεγάλες ελπίδες θα εκπληρωθούν.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της τοποθέτησε ένα ροζ τριαντάφυλλο στα μαλλιά της, είναι προμήνυμα ότι θα εξαπατηθεί.
Αν δει πως δέχτηκε ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα την άνοιξη, θα έχει έναν πιστό εραστή» αν όμως δει αυτό το όνειρο το χειμώνα, σημαίνει πως θα τρέφει μάταιες ελπίδες.


13 comments on “Τριαντάφυλλο

  1. Ειδα οτι ο καλος μ εφερε ενα μαυρο τριανταφυλλο

  2. ειδα στο υπνο μου οτι βρισκομουν σε ένα δωματιο με διαφορα ατομα τα οποια τα γνωριζα τα περισσοτερα και υπηρχαν παντου κρεβατια και όταν πηγα να καθησω σε ένα ηταν καποιος ο οποιος τον γνωρίζω πολύ καλα και πηγε να με αγκαλιασει και εγω δν ηθελα και για αυτό σηκωθηκα και πηγα εξω και ακολουθησε και αυτος και τοτε ειδα στο στηθος του ένα ταττουαζ που ηταν σαν μια τριανταφυλλια γεματη ανθισμένα κοκκινα τριανταφυλλα και ενας άλλος μας κοιταζε περιεργα όταν ο πρβτος πηγε να με αγκαλιασει. Τι σημαινει αυτό το ονειρο?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*