Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Υιοθεσία

Αν δεις  να υιοθετείς παιδί, σε περιμένουν κέρδη, καλοτυχία και δημόσια εκτίμηση. Αν έχεις ήδη  παιδί και δεις τέτοιο όνειρο τότε θα υπάρξουν πρόσθετα βάρη και φροντίδες. Αν δεις να υιοθετούν εσένα, θα αποτύχει κάποια κακόβουλη ενέργεια που στρέφεται εναντίον σου.


8 comments on “Υιοθεσία

  1. Καλησπέρα, είδα στον ύπνο μου ότι οι γονείς μου, μου είπαν οτι ο πατέρας μου δεν ειναι αυτός που με μεγαλώνει, όταν παρουσιάστηκε ο αληθινός μου πατέρας (και ήμουν 29 χρονων οπως σήμερα). Απόρησα γιατι αργησαν να μου το πούνε και πως δεν είμαι κόρη του πατέρα μου (αυτού που υποτίθεται δεν ήταν) αφού του μοιάζω τόσο πολύ!! (όντως είμαι φτυστή ο πατέρας μου..!!) Πάντως εν τέλη εδιωξα τον πατέρα που παρουσιάστηκε στα 29 μου, έμεινα με αυτόν που με μεγάλωσε σαν δικό του παιδί.. και τον ευχαρίστησα που ήταν τόσο καλός μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια !! και μετά ξύπνησα.. ¨)

  2. εγω ειδα οτι ειμαι υιοθετημενη και στεναχωριθικα παρα πολυ
    μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ευχαριστω πολυ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*