Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Φίλος

Αν ονειρευτείτε φίλους σας γερούς και ευτυχισμένους, σημαίνει πως θ’ ακούσετε ευχάριστα νέα γι’ αυτούς ή πως σύντομα θα δείτε τους ίδιους ή κάποιους συγγενείς σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας στενοχωρημένους και συλλογισμένους φίλους, σημαίνει πως απειλούνται από αρρώστια και προβλήματα.
Αν δείτε τους φίλους σας αλειμμένους με μαύρο χρώμα, σημαίνει ασυνήθιστη αρρώστια ή προβλήματα για σας ή για κείνους.
Αν τους δείτε να παίρνουν το σχήμα ζώων, σημαίνει πως εχθροί θα σας χαλάσουν τις στενότερες φιλίες σας.
Αν δείτε ότι κάποιος φίλος σας, που συνήθως ντύνεται με σκούρα χρώματα, φοράει κάτι χρωματιστό στο κόκκινο της φωτιάς, σημαίνει πως δυσάρεστες καταστάσεις θα σας ανησυχήσουν.
Αν ονειρευτείτε ένα φίλο σας να στέκεται σαν άγαλμα πάνω σ’ ένα λόφο, σημαίνει πως θα προχωρήσετε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε, αλλά θα αποκτήσετε νέες αντιλήψεις για τη δικαιοσύνη και τη μάθηση. Αν η σιλουέτα που είδατε βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από εσάς, σημαίνει πως θα αγνοήσετε τους παλιούς σας φίλους όταν θα προοδεύσετε.
Αν βρισκόταν σε λιβάδι ή στο ίδιο επίπεδο μ’ εσάς, θα αποτύχετε στις φιλοδοξίες σας για να φτάσετε σε καινούργιους στόχους.
Αν φεύγατε μακριά από αυτή την ονειρική σιλουέτα, σημαίνει πως θα επιβάλετε στον εαυτό σας μια αλλαγή που θα σας φέρει σε αντίθεση με τους φίλους σας. Αν ονειρευτείτε το φίλο σας με το πρόσωπο δεμένο μ’ ένα άσπρο πανί, σημαίνει πως θα πληγωθείτε από κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να γίνει φίλος σας.
Αν ονειρευτείτε πως κάνατε χειραψία με ένα πρόσωπο που σας έκανε κακό και που φεύγει δείχνοντας λυπημένο, σημαίνει πως θα έχετε διαφορές με κάποιο φίλο και ίσως επακολουθήσει διακοπή σχέσεων μαζί του.


25 comments on “Φίλος

  1. Στο όνειρο μου είδα πως ένας γνωστός μου που δεν έχουμε πλεον επικοινωνία αρραβωνιαζοταν και βρέθηκα ξαφνικά δουν αρραβώνα του

  2. Στο όνειρο μου είδα ότι βρισκόμουν μόνη μου σε ένα δρόμο και καθόμουν με το κινητό μου και εκείνη τη στιγμή με πήρε τηλέφωνο μια παλιά μου φίλη και με ζητούσε πολλές φορές συγγνώμη και ότι ήθελε αυτή και η υπόλοιπη παρέα να ξανάκανουμε όλες μαζι παρέα ( παλιά βρισκόμουν σε μια παρέα με κορίτσια οι οποίες με έδιωξαν Γιατί δεν με ήθελαν). Λοιπόν Δεν μίλησα και άρχιζαν να εμφανίζονται όλες μπροστά μου μια μια Σαν να θέλουν να με αγκαλιάσουν αλλά εγώ ήμουν απασχολημένη με κάτι που έγραφα. Μόλις το άφησα προχωρούσαμε δίπλα δίπλα όλες και πηγαίναμε “βολτα” στον ίδιο δρόμο και ξαφνικά βρέθηκα στης γιαγιάς μου το σπίτι όπου έμπαινα στο δωμάτιο του μπάνιου και ήταν εκεί η τουαλέτα και για κάποιο λόγο μπήκα μέσα και υπήρχε αλλο ένα δωμάτιο μέσα στην τουαλέτα που και καλά ήταν κομμωτήριο ενός φίλου μου και μετά από λίγο νομίζω το έδειξαν όλοι αυτό το μέρος και συναντηθήκαμε όλες εκεί. Πραγματικα δεν ξερω τι σημαίνει

  3. Εγω παιδιά είδα ότι μας κυνηγούσαν μάγισσες με 2 ακόμα κορίτσια. Πραγματικά δεν βρήκα τη σημαίνει αλλά φοβάμαι γιατί ξύπνησα κλαίγοντας.

  4. Στο όνειρο μου ειδα τον καλυτερο μου φιλο να παιζει ποδοσφαιρο με την αγαπημένη του ομαδα και το παρακολουθούσα στο γηπεδο και χτύπησε ηταν ανάσκελα αναισθητος και τρόμαξα και έτρεξα αμέσως να τον δω αμα χρειαζετε βοήθεια!!! Τι σημαινει;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*