Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Φύκια

Αν τα φύκια που θα δεις στον ύπνο σου είνα φρέσκα και ζωντανά, θα αποκτήσεις μεγάλη δύναμη αλλά, αν είναι σάπια, συμβολίζουν την παρακμή και τον θάνατο. Αν ενώ κολυμπάς, κολλήσουν φύκια πάνω σου, άτομο με επιρροή θα σε πείσει να κάνεις κάτι που δεν εγκρίνεις.


3 comments on “Φύκια

  1. Σημερα ειδα οτι ετρωγα φυκια και αυτο μου το ειχε προτεινει μια φφιλη να το κανω και καλα για να μπορεσουμε να αναπνευσουμε κατω απο το νερο….μαζι μου ηταν και αλλα παιδια…τελος με ειδα να αναπνεω κανονικα κατω απο μια καθαρη πισινα…

  2. Είδα ότι έκανα εμετό και έβγαζα φύκια μικρά πρασινωπά και τριχωειδή. Φαίνονταν ζωντανά, αλλά κομμένα σε πολλά μικρά κομμάτια.

  3. εγω ειδα οτι χωρις να το θελω επεσα σε κατι φυκια τεραστια και πολυ ζωντανα,αλλα με πονουσε η πλατη μου επειδη ηταν πολυ σκληρα και μετα κολυμπησα και τα ξεπερασα..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*