Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Χρήματα

Αν δεις ότι κρατάς χρήματα στα χέρια σου, θα σου τύχει φτώχεια και μεγάλη κακομοιριά. Αν δεις να παίρνεις χρήματα, δεν πρόκειται να σου δώσουν αυτά που σου χρωστούν ενώ, αν βρεις χρήματα, θα καταστραφείς οικονομικά. Αν δεις ότι είσαι απένταρος, η τύχη και οι επιτυχίες σε προσμένουν. Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε χρήματα, προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θ’ ακολουθήσουν αλλαγές. Αν δείτε πως δώσατε χρήματα, σημαίνει ατυχία.
Αν δείτε πως δεχόσαστε χρυσό, σημαίνει μεγάλη ευημερία και πολλές απολαύσεις.
Αν δείτε πως χάσατε χρήματα, σημαίνει άσχημες ώρες στο σπίτι και στενοχώρια στη δουλειά. Αν δείτε πως μετρήσατε τα χρήματα σας και βρήκατε έλλειμμα, σημαίνει πως θ’ ανησυχήσετε λόγω πληρωμών.
Αν δείτε πως κλέψατε χρήματα, σημαίνει πως είσαστε σε κίνδυνο και πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως καταθέτατε χρήματα, σύντομα θα απολαύσετε πλούτο και άνεση.
Αν δείτε πως καταπίατε νόμισμα, σημαίνει πως έχετε κλίση στη φιλοχρηματία.
Αν δείτε πως περιμένατε ένα ποσό χρημάτων, σημαίνει πως έχετε ταυτόχρονα πλούτη και ευτυχία.
Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε μπόλικα μετρητά χρήματα, που όμως τα έχετε δανειστεί, σημαίνει ότι θα θεωρείστε σαν αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εκείνοι που θα έρχονται σε στενή επαφή μαζί σας θα σας βρίσκουν παραδόπιστο και χωρίς αισθήματα.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ξοδεύει χρήματα που έχει δανειστεί, είναι σημάδι ότι οι απάτες που χρησιμοποιεί θα τις κοστίσουν ακριβά, και ότι εξαιτίας αυτών θα χάσει έναν πολύ καλό φίλο.


31 comments on “Χρήματα

  1. Εγώ ειδα στον ύπνο μου πως ήμουν με 2 γυναίκες άγνωστες όπου η μία μου έδωσε χρήματα για να τα κρατήσω κ όχι για δικά μου κ καθώς τα κρατούσα τα λεφτά εκείνες κ οι δύο έκαναν κάτι αλχημείες αλλά δεν καταλάβαινα τι έκαναν ούτε τι έκανα με αυτές ως που η μία μου έδωσε να δοκιμάσω ένα τσιγάρο κ ύστερα το μίγμα που έφτιαχναν..Τι να σημαίνει άραγε;

  2. Ημουν σε να αμφιθέατρο με πολυ κοσμο περισσότερο άγνωστους και κάποιους γνωστούς. Οι περισσότεροι άγνωστοι είχαν παρακολουθήσει μια ταινία στο σινεμά και εγω με εναν αλλον άγνωστο προβλεπαμε ποιο θα ηταν το τελος της. Εκεινος ηταν σίγουρος για αυτο που είπε κ στοιχημάτισε μαζι μου 1 εκατομμύριο ευρώ. Η δική μου πρόβλεψη ηταν σωστη και αργότερα μ έδωσε μια επιταγή με το ποσό ενω ταυτόχρονα με πηρε τηλέφωνο απόρρητος αριθμός και μου είπε πως αυτη την επιτυχία θα την Πληρωσω ακριβά. Τι μπορει να σημαίνει αυτο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*