Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ψαλίδι

Γενικά, το ψαλίδι δεν είναι ευνοϊκό όνειρο. Συμβολίζει τις φιλονικίες και τους χωρισμούς, τόσο για τους παντρεμένους όσο και για τους ερωτευμένους. Αν δίνεις ή παίρνεις ψαλίδι, θα έχεις μεγάλα μπλεξίματα, ειδικά αν το ψαλίδι είναι ανοιχτό. Αν, όμως, δεις ότι χάνεις ψαλίδι, το όνειρο είναι καλό επειδή θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες.

Κακός οιωνός όπως είπαμε το ψαλίδι αν το δούμε στο όνειρό μας. Οι παντρεμένες γυναίκες θα είναι ζηλότυπες και δεν θα εμπιστεύονται τους άντρες τους. Οι ερωτευμένοι θα καβγαδίζουν και θα κατηγορούν ο ένας τον άλλο. Οι δυσκολίες θα υπάρξουν και στον τομέα της δουλειάς.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι ακονίζατε το ψαλίδι σας, προμηνύεται ότι θα κάνετε κάτι που απεχθάνεστε. Αν δείτε πως χαλάσατε ένα ψαλίδι, προβλέπονται καβγάδες και ίσως χωρισμοί στο κοντινό περιβάλλον σας.
Αν δείτε πως χάσατε ψαλίδι, σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από δυσάρεστες καταστάσεις.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας μια μεγάλη ψαλίδα, σημαίνει πως θα είστε μίζερος και αντιπαθητικός κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας.
Αν δείτε σπασμένη ψαλίδα, σημαίνει πως θα χάσετε τους φίλους σας και θα απομονωθείτε λόγω της εκκεντρικής συμπεριφοράς σας.


One comment on “Ψαλίδι

  1. Egw eida ena mikro koritcaki na hrthe 3afnika,na phre ena megalo pcalidi kai na arxize na m gemizei chmadia cta podia m…m eixe anoi3ei pollec plhgec k etrexe aima..mhpwc 3erei kapioc na m pei ti chmainei auto to oneiro..?;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*