Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Ψωμί

Όταν γυναίκα ονειρευτεί ότι τρώει ψωμί, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθεί από πεισματάρικα παιδιά, για τα οποία έχει ή θα σπαταλήσει πολλές μέρες κούρασης και στενοχώριας.
Αν δείτε ότι τρώγατε ψωμί μαζί με άλλους, είναι προμήνυμα ότι θα αποχτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να τα καταφέρετε στη ζωή.
Αν δείτε ένα κομμάτι βρώμικο ψωμί, σας περιμένει στέρηση και αθλιότητα. Αν το ψωμί ήταν καλό και το πιάνατε, το όνειρο είναι πολύ θετικό.
Αν δειτε ότι μοιράζεστε ψωμί με άλλους, θα αποκτήσετε καλούς συνεργάτες.

Το ωμό, άψητο ψωμί σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Πολλά φρέσκα ψωμιά είναι ευνοϊκό όνειρο ενώ αντίθετα τα μπαγιάτικα ή μουχλιασμένα, σημαίνουν φτώχεια και μιζέρια. Το λευκό ψωμί σημαίνει κέρδη, ενώ αντίθετα, το μαύρο σημαίνει στενοχώριες.

Ψωμί με σουσάμι είναι θαυμάσιο όνειρο. Το αντίδωρο σημαίνει αρραβώνα και γάμο ενώ αν δείτε ψωμί με ζάχαρη προμηνύονται πίκρες και στενοχώριες. Τέλος τα πολλά ψίχουλα σημαίνουν άσκοπα έξοδα.


2 comments on “Ψωμί

  1. Είδα σένα παλιό τραπέζι σε ένα παλιό σπίτι να έχει σκόρπια σουσαμενια ψωμιά..και κάτω πολλά γατάκια να περιμένουν να τους ρίξω ψυχούλα ..ενώ από ένα παλιό Ενω από ένα παλιο
    Δωμάτιο έβγαινε ωραία ζέστη αύρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*