Όροι Χρήσης

Γενικά

α. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας (oneirokriths-oneira.gr) , δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του oneirokriths-oneira.gr

β. To oneirokriths-oneira.gr μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

2. Περιεχόμενο

α. Το περιεχόμενο του oneirokriths-oneira.gr προορίζεται για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Όλο το υλικό που δημοσιεύεται στο oneirokriths-oneira.gr συμπεριλαμβανομένων άρθρων, φωτογραφιών (όπου δηλώνεται), εικόνων (όπου δηλώνεται), ηχητικών κλιπ (όπου δηλώνεται) και βίντεο κλιπ (όπου δηλώνεται) προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

β. Αντιγραφή ή αποθήκευση του περιεχομένου για κάθε άλλη εκτός από προσωπική χρήση απαγορεύεται ρητά.

γ. Το oneirokriths-oneira.gr μπορεί να περιέχει περιεχόμενα που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικά, ήχου ή / και βίντεο. Αντιγραφή ή αποθήκευση του περιεχομένου αυτού για κάθε άλλη εκτός από προσωπική χρήση απαγορεύεται ρητά. Το oneirokriths-oneira.gr δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, που λαμβάνει πληροφορίες από τo oneirokriths-oneira.gr όσο αναφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις.

3. Στοιχεία εγγραφής

Το oneirokriths-oneira.gr δεσμεύεται ότι δεν θα παραχωρήσει ή θα κοινοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα που παραχωρήσατε κατά την εγγραφή σας σε τρίτους.

4. Σύνδεσμοι (links)

Το oneirokriths-oneira.gr περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων ή το περιεχόμενό τους. Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση(links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

5. Διαφήμιση

α. Χρησιμοποιούμε διαφημιστικά προϊόντα τρίτων για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες (μη συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, τη διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους για την παροχή διαφημίσεων για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρακτική αυτή και τις επιλογές σας σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες, όπως επίσης το πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρακτική αυτή κάντε κλικ εδώ .

β. Το oneirokriths-oneira.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συμβουλές και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό και λοιποί επαγγελματίες.

6. Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα και οι ερμηνείες του oneirokriths-oneira.gr σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρούνται απόλυτες και έγκυρες, χρησιμοποιήστε τες με σύνεση.
Σε καμία περίπτωση όσα γράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορούν να θεωρηθούν συμβουλές επαγγελματικής φύσης. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα μη ψάχνετε τη λύση εδώ και συνιστούμε να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.
Το oneirokriths-oneira.gr είναι απλά ένα μέσο πληροφοριών, ψυχαγωγίας και ατομικής έκφρασης.