Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Αποχαιρετισμός

Αν δεις πως αποχαιρετάς κάποιον φίλο σου ή συγγενή σου, που έχεις καιρό να τον δεις, σημαίνει πως γρήγορα θα τον συναντήσεις. Αν εσύ ετοιμάζεσαι να φύγεις και αποχαιρετάς τους δικούς σου, σημαίνει πως γρήγορα θα ανταμώσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν αποχαιρετάς τους γονείς σου και τα αδέλφια σου και είσαι νιόπαντρη, σημαίνει πως γρήγορα θα παντρευτείς.

Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε ανθρώπους με χαρά, σημαίνει ότι θα κάμετε ευχάριστες επισκέψεις και θα χαρείτε σε κοινωνικές συναναστροφές» αν όμως ο αποχαιρετισμός γίνεται μέσα σε κατήφεια και λύπη, θα υποστείτε κάποια απώλεια και θα πονέσετε πολύ.

Αν δείτε πως αποχαιρετάτε το σπίτι και την πατρίδα σας, θα ταξιδέψετε μακριά από την περιουσία σας και από αγαπημένα πρόσωπα.

Αν δείτε πως δίνετε αποχαιρετιστήρια φιλιά σε αγαπημένους, ή σε παιδιά, σημαίνει ότι σύντομα θα κάμετε κάποιο ταξίδι, αλλά δε θα υπάρξουν σ’ αυτό δυσάρεστα περιστατικά.


One comment on “Αποχαιρετισμός

  1. χαιρεταω αγαπημενα προσωπα και αυτον που αγαπω με χαρα και συντομα θα τον ξαναδω. τι σημαινει αυτο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*