Αυτοκίνητα – αυτοκίνητο

Αν δείτε στ’ όνειρο σας αυτοκίνητα, σημαίνει γρήγορες διαδοχικές αλλαγές. Αν δείτε πως είστε πάνω σε αυτοκίνητο, είναι σημάδι πως το ταξίδι που σχεδιάζετε θα γίνει κάτω από συνθήκες διαφορετικούς απ’ αυτούς που υπολογίζατε. Αν δείτε πως δεν προλάβατε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι θα σας εμποδίσουν στην προσπάθεια που κάνετε να προωθήσετε τις προοπτικές σας. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα επιτύχουν κάποια ενδιαφέροντα σχέδια σας, κάτι που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

Αν δείτε αυτοκίνητα – βαγόνια ύπνου, είναι ένδειξη ότι ο αγώνας σας για τη συγκέντρωση πλούτου εμψυχώνεται από την επιθυμία της ικανοποίησης του εγωισμού και λάγνων αρχών, οι οποίες θα πρέπει να δαμαστούν και να ελεγχθούν. Αν δείτε στ’ όνειρο σας τραμ ή τρόλεϊ, είναι σημάδι ότι κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να σας δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις και ανησυχίες. Αν ονειρευτείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι ο ανταγωνισμός και η ζήλια θα δηλητηριάσουν την ευτυχία σας. Αν δείτε πως στέκεστε πάνω σε πλατφόρμα αυτοκινήτου, ενώ τρέχει, σημαίνει ότι θα αποπειραθείτε να στήσετε μια επιχείρηση με μεγάλο ρίσκο και αν η πορεία σας είναι χωρίς ατύχημα, θα επιτύχετε. Αν η πλατφόρμα είναι πολύ ψηλή, ο κίνδυνος που θα διατρέξετε θα είναι περισσότερο φανερός ενώ  αν είναι χαμηλή, θα φτάσετε ομαλά στο σκοπό σας.

Αν δείτε πως τρέχετε με αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα είστε ανήσυχος κάτω από ευχάριστες συνθήκες, και θα κάμετε μια αλλαγή στις υποθέσεις σας. Επίσης αν ονειρευτείτε αυτοκίνητο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα απρεπούς συμπεριφοράς εκ μέρους σας. Αν είδατε ότι σας τράκαρε κάποιος, η ευχαρίστηση που περιμένατε δε θα φτάσει στο αναμενόμενο ύψος. Αν δείτε πως γλιτώσατε από το αυτοκίνητο άλλου, σημαίνει ότι θα κάνετε καλά να αποφύγετε κάποιον αντίπαλο όσο πιο έντιμα μπορείτε. Αν οδηγείς ή βλέπεις αυτοκίνητο, να ξέρεις πως θα γνωρίσεις την πρόσκαιρη ευτυχία.

22 comments on “Αυτοκίνητα – αυτοκίνητο

  1. Η κόρη η μεγάλη οδηγούσε τό αυτοκίνητο μας και το τρακαριζε συνέχεια και σε πολλά σημεία μέχρι που την έβγαλα έξω !!! Και τής λέω κοίτα πώς το έκανες,και αυτή μου λέει μια χαρά είναι και Τόρες εγώ την ξυλοκόπησαν πολύ

  2. Φτιάχναμε τον κήπο με τον άντρα μου.ξαφνικα χτυπάει το κινητό του.ηταν ο πατέρας του ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 11 χρόνια.τοθ λέω μα καλά ο πατέρας σου έχει πεθάνει! Και μου λέει ο άντρας μου το ξέρω αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί. Έρχεται εδώ. Ξαφνικά έρχεται ο πεθερός μου με μαύρο αγροτικό συγκεκριμένα ο κουνιαδος μου έχει στην πράγματικοητα τέτοιο.κανουμε χειραψία με προσπερναει. Πάει στο άντρα μου μιλάνε για κτ που δεν κατάλαβα.και μπαίνουμε μαζί στο αμάξι.οδηγος ο πεθερός μου συνοδηγός ο άντρας μου.στη μεριά του συνοδηγού είχε κολλημένο κηδείοχαρτο .εγω του φώναζα μην πάει. Προσπάθησα να τους ακολουθήσω με τι άλλο αγροτικό αλλά το κάθισμα ήταν τόσο μπροστά που δεν μπορούσα να ανασάνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *