Γάμος

Αν δεις γάμο περίμενε επίσκεψη φίλων σου. Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι  καλεσμένος σε γάμο θα μάθεις για κάποια απώλεια φίλου ή συγγενούς. Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μια γυναίκα δει  ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ αν είναι παράνυφη σε γάμο φίλης της, γρήγορα θα έχει κεραυνοβόλο έρωτα. Κέρασμα από γαμήλια τούρτα σημαίνει ότι θα ζήσεις πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με τον/την αγαπημένο/η σου σύντροφο.

Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο.
Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.
Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.

70 comments on “Γάμος

 1. Η φίλη μου είδε στο όνειρό της ότι παντρεύομουν. Είμαι ανύπαντρη ενώ πριν 3 χρόνια περίπου μου είχε γίνει πρόταση γάμου. Δεν είδε να φοράω νυφικό η ποιον παντρεύτηκα. Μόνο το γεγονός και ένιωσε έκπληξη και χαρά με αυτο το νέο. Εκείνη τη μέρα η μία μέρα μετά που το είδε ο σύντροφος μου μου είπε να χωρίσουμε μετά από μια παρεξήγηση που κατέληξε σε χωρισμό. Η φίλη μου είναι παντρεμένη. Τι σημαίνει άραγε αυτό το όνειρο που είδε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 2. Ζω στην Αμερική.
  Γεννημένη στην Ελλάδα.
  Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπω το ίδιο όνειρο.
  Ο άνδρας μου είναι πεθαμένος για 25 χρόνια τώρα.
  Το όνειρο είναι:
  Ετοιμάζομαι να τον παντρευτώ. Αλλά με πολύ μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια στην διαδρομή. Πολύ κουρασμένη από την αγωνία πως να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια. Πίσω από το αυτοκίνητο τραβάω ένα μεγάλο μηχάνημα που κόβει το χωρταρι.
  Οι δρόμοι μπλοκαρισμένοι από αστυνομία, πιάνουν τον κλέφτη, πρέπει να αλλάξω δρόμο για να προλάβω γιατί ο γάμος είναι στις 4 το απόγευμα. Βλέπω την εκκλησία αλλά πάω κατά το σπίτι που γεννήθηκα. Ανοιφορα.
  Και τότε ξύπνησα παρα πολύ κουρασμένη και με μεγάλο ανχος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *