Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Μπαλκόνι

Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μπαλκόνι στο σπίτι σας και πως καθόσαστε σ’ αυτό, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και πως θα τύχετε του σεβασμού όλων γύρω σας. Γενικά είτε απλά δεις μπαλκόνι είτε κάθεσαι σε μπαλκόνι σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες και υπόληψη στη ζωή σου. Καταστροφή σημαίνει αν δείτε πως γκρεμίστηκε το μπαλκόνι σας. Αν δείτε να γκρεμίζετε ένα άλλο μπαλκόνι, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την καταστροφή κάποιου και θα στενοχωρηθείτε. Αν γκρεμίζεται το μπαλκόνι του αγαπημένου σας προσώπου θα λυπηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως έπαψε να σας αγαπά.


5 comments on “Μπαλκόνι

  1. Είδαμε με τον άντρα μου το ίδιο όνειρο με διαφορά 2-3ημερων. Είδαμε ότι έπεσε το παιδί μας από το μπαλκόνι. Ο άντρας μου το είδε να πέφτει και ξύπνησε από τον φόβο του. Εγώ άκουσα να κλαίει ενώ μαγειρευα, το παιδί και ήταν έξω από την πόρτα του σπίτιου μαζί με μια ξαδέρφη μου η οποία προσπαθούσε να το ηρεμήσει. Άνοιξα την πόρτα και την ρώτησα τι έπαθε το παιδί και μου είπε ότι έπεσε από το μπαλκόνι (5ου ορόφου) και όπως καταλαβαίνετε ξύπνησα από τον τρόμο μου. Σας παρακαλώ απαντήστε μου τι σημαίνει αυτό το όνειρο κοντεύω να τρελαθώ που είδαμε και οι δύο το ίδιο όνειρό.

  2. Ειδα οτι με κυνηγουσε καποιος, επειδη ηθελε να με αναγκασει να κανουμε σεξ και μετα να με σκοτωσει (ηταν κινεζος) και εγω αρχιζα να πηδαω κατακορυφα ενα ενα τα μπαλκονια και ξεφυγα .. αυτο τι σημαινει βρε παιδια ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*