Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

Αν ονειρευτείτε τον/την πρώην σύζυγο, αρραβωνιαστικό, αρραβωνιαστικιά ή σχέση ότι είσαστε μαζί πάλι, δείχνει ότι κάτι ή κάποιος στην τρέχουσα φάση της ζωής σας αξιοποιεί παρόμοια συναισθήματα που αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον/την πρώην σας. Το όνειρο μπορεί να είναι ένας τρόπος για να σας προειδοποιεί για την ίδια ή παρόμοια συμπεριφορά σε μια τρέχουσα σχέση. Αυτό που μαθαίνετε από τις προηγούμενες σχέσεις, μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστεί στη τρέχουσα, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Εναλλακτικά, οι πρώην εραστές, συχνά υπενθυμίζουν τις θετικές εμπειρίες που είχατε με το εν λόγω πρόσωπο.
Ειδικότερα, αν δείτε τον/την πρώην σύζυγό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείτε. Υποδεικνύει ότι αντιμετωπίζετε μια παρόμοια σχέση ή κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε δυστυχισμένος/η και άβολα.
Για να δείτε τον/την πρώην σύντροφό σας στο όνειρό σας, σημαίνει ότι μπορεί να συγκρίνεστε με τον/την πρώην. Το όνειρο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να μην κάνετε τα ίδια λάθη στη σχέση που έχετε τώρα.
Εναλλακτικά, βλέποντας τον/την πρώην σας στο όνειρό σας, συμβολίζει, τις πτυχές του εαυτού σας που έχετε παραμελήσει ή αγνοείτε.

50 comments on “Πρώην (σχέση – σύζυγος – αρραβωνιαστικός/ιά)

  1. είδα τη γυναίκα του πρώην συντρόφου μου(ενώ δε γνωριζομαστε) να μιλάμε και να είναι πολύ ευγενική, επίσης είδα και τον άντρα της (πρώην σύντροφό μου) να κάθεται δίπλα μου. Ολα αυτά σ΄ενα ξενοδοχείο σε συνέδριο που συμμετείχαν.

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…
    ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ..
    ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΕΡΣΙ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΩΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ.
    ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ. ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ Κ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟΥ ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *