Φιλί

Είναι σύμβολο της αγάπης και του έρωτα οπότε είτε δίνεις είτε παίρνεις φιλί, θα έχεις αύξηση στα εισοδήματά σου. Αν φιλάς παιδί, θα πετύχεις σε κάτι δύσκολο, ενώ αν φιλάς κάποιον υποκριτικά, θα αρρωστήσεις. Φιλί με κάποιον εχθρό, σημαίνει συμφιλίωση. Αν δείτε στ’ όνειρο σας να φιλιούνται, σημαίνει επανασύνδεση της οικογένειας και ικανοποιητική εργασία
Αν δείτε πως φιλούσατε τη μητέρα σας, θα επιτύχετε στις διαπραγματεύσεις σας και θα εκτιμηθείτε από τους φίλους σας. Το να δείτε πως φιλούσατε τον αδελφό σας ή την αδελφή σας, προμηνά πως θα δοκιμάσετε μεγάλη ευχαρίστηση.
Αν φιλούσατε τον αγαπημένο (ή την αγαπημένη) σας, σημαίνει κίνδυνο που προέρχεται από ανήθικες συναναστροφές. Αν φιλούσατε αγνώστους, χρειάζεται προσοχή στις πεποιθήσεις σας.
Για τους παντρεμένους, το να ονειρευτούν ότι φιλιούνται σημαίνει αρμονία και ήρεμη οικογενειακή ζωή.
Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της φιλάει κάποιον άλλη, σημαίνει ότι οι ελπίδες της για γάμο θα διαψευσθούν.

102 comments on “Φιλί

  1. Εγώ ενώ έχω σχέση είδα όνειρο ότι κρατούσα κρυφή ερωτική σχέση με έναν πολύ καλό μου φίλο
    Ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποια έλξη μεταξύ μας
    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;

  2. Εγω ειδα οτι φιλιομασταν με παθος με εναν πρωην μου και εγω του ζηυουσα να μου φιλησει τα στηθοι και τον εβαζα να το κανει και εκεινος δεν το εκανε αρνιοταν και τραβιοταν.. μετα ειδα φωτογραφια μας να ειμαστε εγω και αυτος μαζι στην φωτο και να την κοιταμε..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *