Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.



Φωτογραφία

Αν δεις ότι δίνεις ή παίρνεις φωτογραφία, ο έρωτας που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο βρίσκει ανταπόκριση. Αν δεις φωτογραφίες των προγόνων σου, θα έχεις μεγάλη πρόοδο. Αν κοιτάς τη φωτογραφία του αγαπημένου σου προσώπου, ο δεσμός σας θα έχει ωραία κατάληξη. Αν φωτογραφίζεις με δική σου μηχανή, σύντομα θα έχεις ένα μεγάλο έρωτα. Αν όμως, σχίζεις ή καις τη φωτογραφία, θα διακόψεις με το πρόσωπο που αγαπάς. Αν κοιτάς γυμνές φωτογραφίες, θα νιώσεις ντροπή για μια πράξη σου.


28 comments on “Φωτογραφία

  1. Γεια σας! Σημερα ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν στο σπιτι ενος ”φιλου” μου και οτι βγαζαμε συνεχεια φωτογραφιες με το κινητο του και στη συνεχεια με το κινητο μου και με φιλουσε και τον φιλουσα στο μαγουλο και ημασταν αγγαλια..

  2. Είδα πως είχε έρθει αγόριηολεαποίο μου στο σπίτι μου και η μου του έδειξε μια φωτογραφία μου οταοταοταυνοταν3χρό3οταν3χρόνωνεωνεθά μαλλιά και του άρεσε η φωτογραφία κεγωεμετασταχέρια την πα στα μου.
    Τι σημαίνει άραγε ? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*