Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Φωτογραφία

Αν δεις ότι δίνεις ή παίρνεις φωτογραφία, ο έρωτας που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο βρίσκει ανταπόκριση. Αν δεις φωτογραφίες των προγόνων σου, θα έχεις μεγάλη πρόοδο. Αν κοιτάς τη φωτογραφία του αγαπημένου σου προσώπου, ο δεσμός σας θα έχει ωραία κατάληξη. Αν φωτογραφίζεις με δική σου μηχανή, σύντομα θα έχεις ένα μεγάλο έρωτα. Αν όμως, σχίζεις ή καις τη φωτογραφία, θα διακόψεις με το πρόσωπο που αγαπάς. Αν κοιτάς γυμνές φωτογραφίες, θα νιώσεις ντροπή για μια πράξη σου.


28 comments on “Φωτογραφία

  1. ονειρευτηκα πως καθομουν στο ιδιο τραπεζι με ενα προσωπο το οποιο εχω καταλαβει πως εχεις αισθηματα για μενα…ονειρευτηκα λοιπον πως εκει που καθομασταν,ειχε μια φωτογραφιαδικη μου στα χερια του…μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αυτο το ονειρο??


  2. maria:

    Ονειρευτικα πως ημουνα στο σχολειο μου σε ενα μερος που καθόμαστε συνήθως ! Και είδα έναν φίλο μου που τον έλεγαν Γιώργο ,( ο οποιος είχε πεθάνει το καλοκαίρι ) με είχε πλάτη και έτρεξα να τον αγκαλιάσω και γυρνάει και ήταν ένα παιδι που πεζοταν κάτι το καλοκαίρι και τον γουστάρω ακόμη, αυτόν το. Έλεγαν χάρη και είναι Ο κολλητός του Γιώργου απ’το παιδί που πέθανε ! Και τον λεω θες να βγουμε μια φωτογραφία ? Και μου είπε όχι ! Εγώ δν ήθελα να ρωτήσω τον χάρη (το παιδί που πεζοταν κάτι )!αλλά τον Γιώργο (το άλλο το παιδι που πέθανε) Απλά τν ωρα που πλησίασα τότε καταλαβα πως ήταν ο άλλος και το ρωτισα αυθόρμητα !!!! Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*