Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Χωρισμός

Αν δεις να χωρίζεις με κάποιο πρόσωπο τότε θα συνδεθείς στενότερα με τον άνθρωπο που αγαπάς. Αν δεις ότι χωρίζεις από την οικογένεια σου σημαίνει ότι θα αισθανθείς μεγαλύτερη στοργή γι αυτούς. Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι αποχωρίζεστε φίλους σας, σημαίνει πως θ’ αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες στην καθημερινή σας ζωή.


6 comments on “Χωρισμός

  1. Πραγματικότητα.
    Είμαι σε σχέση και δεν τα πηγαίναμε καλά την τελευταία βδομάδα, (δεν εξερε δηλαδή αν μαγαπαει και εγώ της έλεγα συνέχεια πόσο την αγαπάω). Εχθές όμως μου είπε ότι αρχίζει να με ξανά ερωτεύεται. Και βλέπω σήμερα αυτό το όνειρο.

    ΌΝΕΙΡΟ.
    Ξαφνικά είναι αυτή πίσω από κάγκελα και έξω εγώ και μου λέει με νεύρα ”δεν είσαι το αγόρι μου” και εγώ να μην ξέρω ποια είναι αλλά να γνωρίζω μέσα μου ότι ίσως να μην μαγαπαει η δικιά μου. Και την ρωτάω πως την λένε και να μου δείχνει κάτι χαρτιά που είχα στα χέρια και εκεί έγραφε το όνομα της. Τελικά ήταν το όνομα της κοπέλας μου και εκεί ήταν που χάρηκα επειδή στην αρχή νόμιζα πως ήταν συγκενικο μου πρόσωπο και να με ρωτάει γιατί γελάω και εκεί να σταματάω και να στεναχωριέμαι. Μετά απλώς ξύπνησα!

  2. Ειδα οτι χωρισαν ο θειος μου και η θεια μου και οτι ο θειος μου το απαφασισε γιατι ηθελε αλλη. Εμισης μου ελεγαν να μην το πω στο μικρο μου ξαδερφο γιατι θα στεναχωρηθει. Τι σημαινει αυτο?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*