Στο άρθρο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε μια πιθανή ερμηνεία του ονείρου σας. Εάν υπάρχουν και άλλα θέματα στο ίδιο όνειρο, συνδυάστε τις ερμηνείες που θα βρείτε. Για ευκολία χρησιμοποιήστε την επιλογή Αναζήτηση.Δόντια, δόντι

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα.
Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ’ αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.
Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.
Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακό-φτιαγμένα. Γι’ αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι’ αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα.
Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Τα γερά και άσπρα δόντια σημαίνουν ευτυχία και χαρά. Τα μαυρισμένα και κιτρινιάρικα, στενοχώριες. Αν δεις να πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε πολλές συμφορές ή και τον θάνατο συγγενικού σου προσώπου. Το στόμα που δεν έχει καθόλου δόντια, σημαίνει στενοχώρια και δυστυχία. Αν δεις να φυτρώνουν δόντια, περίμενε εγκυμοσύνη. Αν είσαι ελεύθερη, γάμο. Αν βλέπεις πως στο στόμα σου έχεις χρυσά δόντια, περίμενε μεγάλη ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι σου και πολλά κέρδη από τις δουλειές σου.


83 comments on “Δόντια, δόντι

  1. Εγω ειδα απλα οτι ημουν σε ενα λιβάδι με βρεγμενο γρασίδι με μια παρεα και απλα οταν επρεπε να φυγω πηγα και βρηκα κατι δοντια απο ενα μπαουλο για να τα βαλω και σαν μια φωνη να μου ειπε πως να τα βαλω…ομως δεν τα εβαλα γιατι ειχα ήδη τα δικά μου.

  2. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στον σπίτι της γιαγιάς μου και ξαφνικά άρχιζαν σιγά σιγά να πέφτουν τα δόντια μου κάποια δόντια τα τραβούσα και τα έβγαζα μόνη μου μέσα από το ουλο έβλεπα ότι σε κάποια είχα αφήσει την ρίζα του δοντιού μου και ήταν καφέ το χρωμα του αλλά φαινόταν χαλασμένη.Μου είχαν μείνει μόνο 4 δόντια απο μπροστά και το ένα ήταν και σπασμένο του έλειπε κομμάτι.Τι σημαίνει ?

  3. Είδα οτι κοιτουσα τα δόντια μ απο μέσα κ ηταν βρώμικα…. Κ είχα πανικοβληθει… Τι μπορεί να σημαίνει??

  4. Είδα στο όνειρο μου ότι είχα πανέμορφα γερά συμμετρικα δόντια όμως υπήρχε ένα δόντι, στην κάτω γναθο, το οποίο κουνουσε πάρα πολύ και με εμπόδιζε στην ομιλία. Σχεδόν κρεμόταν.

    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  5. Ειδα στον ύπνο μου πως μου έπεσαν αρκετά δόντια χωρίς πόνο και αίμα. Πως μετά βρισκόμουν στον οδοντίατρο και μου τα έφτιαξε. Ήταν πολυ όμορφα και λευκά. Τα μπροστινά είχαν και λιγο κενό στη μέση!!!! Τι ακριβός σημάνει????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*