Αλάτι – αλυκές

Αν δεις αλάτι στον ύπνο σου, σε περιμένουν κέρδη από τις δουλειές σου, καθώς επίσης, επίσκεψη φιλικών σου προσώπων. Αν είσαι κοπέλα και δεις πως κρατάς στο χέρι σου άσπρο, χιονάτο αλάτι, περίμενε μεγάλη χαρά, ευτυχία και επιτυχία. Αλλά το χυμένο αλάτι είναι προειδοποίηση για φιλονικία και γκρίνια στο σπιτικό σου. Αν βρέξει και διαλυθεί αλάτι, κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σε συμφιλιώσει με τον αντίπαλο σου. Αν βάζεις αλάτι στο φαγητό σου ή αν τρως αλάτι, θα έχεις στομαχικά προβλήματα και πίκρες.

Άφθονο αλάτι σε αλυκές είναι τύχη. Το ανακατεμένο αλατοπίπερο σημαίνει φιλονικία με φιλικό σου πρόσωπο. Το να ονειρευτείτε αλάτι δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, όλα πάνε στραβά και μέσα στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και διαφωνίες. Αν δείτε πως αλατίζετε το φαγητό σας, σημαίνει χρέη και ενέχυρα. Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως τρώει αλάτι σημαίνει εγκατάλειψη από τον εραστή της για μια πιο θελκτική κοπέλα, πράγμα που θα της προξενήσει μεγάλη θλίψη.

One comment on “Αλάτι – αλυκές

  1. Τελικα ειναι καλο το αλατι ϊ όχι. Είδα ότι ένας φίλος μου μού έδωσε μία σακούλα με αλάτι. Λέτε είναι καλό, και μετά δεν είναι καλό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *